Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

A Most Violent Year

Skyggesiden af den amerikanske drøm Læs mere
2015
Drama
125 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster

'A Most Violent Year' foregår i New York i 1981 - året der statistisk set blev begået mest kriminalitet i metropolen af voldelig karakter.

Abel Morales og hans kone ejer et nyopstartet oliefirma og forsøger at udvide deres forretning. Planerne udfordres alvorligt, da flere og flere af Abels chauffører bliver overfaldet, og staten samtidig begynder en undersøgelse af firmaet.

Forretningsmanden har indtil nu gjort alt for at undgå branchens mafioso-metoder, men da hans ambitioner, og hans egen familie, trues af de ukendte gerningsmænd, bliver den idealistiske familiefar langsomt trukket ned i New Yorks mørke dynd.

'A Most Violent Year' er en mørk thriller om den amerikanske drøms forfald. J.C. Chandor har instrueret Oscar Isaac og Jessica Chastain i de bærende hovedroller. Filmen vandt National Board of Review-prisen for Bedste film og blev samtidig nomineret til stort set alle amerikanske kritiker-priser. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.