Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Murder Mystery

På mordmysterie med Adam Sandler og Jennifer Aniston Læs mere
2019
Action
97 min

Komediefilmen 'Murder Mystery' følger et ægtepar, der ender ud på et krydstogt med en rig familie, hvor patriarken på mystisk vis bliver myrdet. Nu står de til at skulle opklare mordet. 

Nick og Audrey Spitz er et hårdt sted i deres ægteskab. Der bliver ikke tjent helt nok penge fra Nicks side, så han har ikke kunnet tage konen på den dejlig tur i Europa, han har lovet. Det stopper ham ikke, for han booker en tur, og på flyet møder de en rigmand, som inviterer dem på et glamorøst krydsttog. Yachten er fuld af familiens rige medlemmer og venner, men om aftenen myrdes patriarken - og det kunne være hvem som helst. 

Igen har Adam Sandler produceret en komediefilm, men denne gang bevæger den sig mere over i mordmysterie-genren. Han teamer op med Jennifer Aniston igen, og sammen forsøger de at løse mysteriet om hvem der dræbte milliardæren Malcolm Quince. 

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.