Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

My Sweet Pepper Land

Western i Kurdistan Læs mere
2014
Drama
100 min
Kan streames på
Blockbuster

Filmen 'My Sweet Pepper Land' foregår i år 2003, og Saddam Hussein er blevet væltet som diktator. Kurdistan har fået en uafhængig regering, hvis tanker om demokratiet baserer sig på hårde straffe.

Sikkerhedsofficeren Baran er tidligere kurdisk frihedskæmper, der har fået nok af tilstanden i hovedstaden Erbil. Derfor lader han sig forflytte til en lille dal ved grænsen til Tyrkiet. Han slår sig ned som sherif i området, men det er lovløst territorium med smugling i højsædet.

Alligevel nægter han at lade sig kue af bandelederen Aga Azzi, og et opgør venter mellem ordensmagten og banditterne. Som plottet afslører, er ’My Sweet Pepper Land’ noget så usædvanligt som en kurdisk western med alt, hvad der hører til genren af lovløse bander, storslåede scenarier og en hårdtprøvet sherif.

Det er samtidig en politisk film, der tager udgangspunkt i tiden efter Saddam Husseins fald, og som skildrer det problemfyldte skifte med masser af sort humor. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.