Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Mystify: Michael Hutchence

Om INXS-frontmanden Læs mere
2019
Dokumentar
108 min
Kan streames på
DRTV iTunes

Dokumentarfilmen 'Mystify: Michael Hutchence' er et intimt portræt af en af 80’erne og 90’ernes største stjerner; den anerkendte INXS-frontmand Michael Hutchence.

Hutchences hidtil usete private videooptagelser flettes sammen med venner, familie og kæresters minder om personen bag det offentlige image som karismatisk rockgud.

Blandt kæresterne møder vi popstjernen Kylie Minouge, der fortæller levende om tiden som verdens mest hypede australske kendispar og den danske topmodel Helena Christensen, der for første gang åbner op om sit forhold til Hutchence.

'Mystify: Michael Hutchence' viser gennem omhyggeligt udvalgt arkivmateriale hele historien fra barndom til det helt store internationale gennembrud som forsanger i INXS.

En voldelig episode forandrer Hutchence’s liv for altid og kickstarter en tragisk deroute, der får fatale konsekvenser, da drømmen brister en nat i København i starten af 90'erne. 

Filmen vises med engelske undertekster.

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.