Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Neon Demon

Skønhed og dæmoner Læs mere
2016
Thriller
110 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Blockbuster Amazon Prime Disney+

I 'The Neon Demon' er den smukke Jesse lige ankommet til Los Angeles med drømmen om at blive model i bagagen.

Modelspiren er ganske klar over, hvor smuk hun er. Ligesom alle menneskerne omkring hende, der drages mod hendes væsen. En af dem er makeup-artisten Ruby, som Jesse møder til en fotoskydning.

Karrieren tager hurtigt fart, og den naive pige præsenteres for andre modeller, der straks spotter konkurrencen. I en verden, hvor identitet baseres på udseende, bliver rivaliseringen hurtigt meget grim…

Hovedrollen spilles af Elle Fanning, og den mystiske Ruby bliver portrætteret af Jena Malone i filmen, der bærer præg af instruktørens hang til teaterblod og dyriske lyster. 

'The Neon Demon' er instrueret af danske Nicolas Winding Refn, der har skabt en æstetisk udstilling af den kunstige skønhedsindustri, som ikke mangler kraftige farver eller dunkende basgange. Refn, eller Jang som han også kaldes, har tidligere stået bag den populære film Drive. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.