Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Nocturnal Animals

Fiktion eller virkelighed? Læs mere
2017
Drama
116 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Amazon Prime Viaplay

'Nocturnal Animals' handler om Susan Morrow, en succesrig men ulykkelig galleriejer.

Ægteskabet med den flotte, fjerne forretningsmand Hutton er køligt og uden kærlighed. En dag modtager Susan en roman, der er skrevet af hendes eksmand, Tony, som hun forlod 20 år tidligere, og bogen er en voldsom fortælling om en brutal gerning, der fører til nådesløs hævn.

Selvom Susan ser romanen som en besk kommentar til deres tidligere ægteskab, kan hun ikke lægge den fra sig og kommer tættere og tættere på den uundgåelige, udslettende slutning.

Der er tale om et drama med thriller-elementer baseret på romanen 'Tony and Susan' af Austin Wright, men som også henter inspiration hos Alfred Hitchcock og David Lynch. Modeskaberen Tom Ford har både skrevet manuskriptet og instrueret, og det er hans første film siden den roste A Single Man fra 2009.

'Nocturnal Animals' blander kunstfilm med et basalt hævnplot, hvilket understreges yderligere, idet dele af filmens handling foregår i det støvede Texas, der står som stærk kontrast til de rene linjer i Susans hjem.

Michael Shannon har modtaget en Oscar-nominering for sin rolle som Bobby Andes. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.