Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Now You See Me 2

Abraca-efterfølger Læs mere
2016
Thriller
128 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster Rakuten TV Netflix Viaplay HBO Nordic

I filmen 'Now You See Me 2' er der gået et år, siden tryllekunstnergruppen The Four Horsemen begik det ultimative kup og tog verden med storm.

De fire illusionister er stadig eftersøgte og lever under jorden, mens de venter på, at den hemmelige organisation bag deres Robin Hood-lignende røverier giver dem en ny opgave.

Da missionen endelig kommer, viser den sig at være en fælde, der hænger tæt sammen med en mystisk teknologi-magnat, som truer med at afsløre gruppen, medmindre de begår et umuligt stunt på hans vegne.

Tryllekunstnerne står nu over for deres hidtil værste fjende i et spil, der er komplet uforudsigeligt, dødsensfarligt og selvfølgelig fuld af magiske tricks. 

'Now You See Me 2' er efterfølgeren til 2013-hittet Now You See Me, der bød på et legende univers fuld af overraskelser og plotdrejninger. 

Jesse EisenbergWoody Harrelson og Dave Franco vender tilbage sammen med Mark Ruffalo og Morgan Freeman, mens Daniel Radcliffe er den nye excentriske skurk. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.