Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ocean's 8

Kvinderne tager over Læs mere
2018
Action
110 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes HBO Max Blockbuster Rakuten TV Viaplay

Krimien 'Ocean's 8' (Ocean's Eight) er et kvindeligt spinoff til Steven Soderberghs Ocean's Eleven.

Den nye film følger en gruppe kvindelige svindlere med Debbie Ocean i spidsen (søster til George Clooneys Danny Ocean), som planlægger et umuligt kup.

Debbies mål er nemlig at stjæle en diamanthalskæde værdisat til over 150 mio. dollars. Problemet er, at den befinder sig i en beskyttet boks dybt under jorden.

Planen er derfor at få Hollywood-stjernen Daphne Kluger til at bære den til den eksklusive, årlige Met-galla på Metropolitan-museet i New York - og så stjæle den fra hende. Alle afledningsmanøvrer skal udføres med ekstrem præcision, hvis det skal lykkes dem at slippe væk.

'Ocean's 8' er i familie med 'Ocean’s Eleven' og de to efterfølgere, der udkom i biograferne fra 2001-07. Filmene udmærkede sig ved et imponerende hold (mandlige) skuespillere anført af George Glooney, Brad Pitt og Matt Damon.

Nu er det kvindernes tur, ligesom vi har set i en anden ny ”opdatering” af en populær filmserie, nemlig Ghostbusters, og med den Oscar-vindende trio Sandra Bullock, Cate Blanchett og Anne Hathaway på rollelisten, bliver navnene næppe meget større. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.