Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Øjnenes hemmelighed (2009)

Oscar-vinder for Bedste udenlandske film Læs mere
2010
Thriller
129 min
Kan streames på
iTunes

I filmen 'Øjnenes hemmelighed' er Benjamin Espósito for nylig blevet pensioneret fra den argentinske kriminalret. Espósito har besluttet sig for at skrive en bog om den ene sag fra hans fortid, som stadig nager ham.

I 1974 blev en ung smuk nygift brud voldtaget og myrdet i sit hjem, mens hendes mand var på arbejde, og Espósito blev sat til at undersøge den forfærdelige forbrydelse.

Ved gennemgangen af den myrdede kvindes fotoalbum fra universitetet føler Espósito instinktivt, at han kigger på et billede af morderen, en ung mand.

For Espósito bliver det en personlig besættelse at fange den mand, og sammen med sin partner, den brillante, men upålidelige alkoholiker Pablo Sandoval, gør de alt de kan.

Argentina var et turbulent land i 70’erne, og trods begges dedikation truer muren af uhjælpsomme tjenestemænd og politikere retfærdighedens fyldest.

'Øjnenes hemmelighed' vandt en Oscar for Bedste udenlandske film.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.