Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Oldboy

Genindspilning af Chan-wook Parks thriller Læs mere
2013
Thriller
104 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime

Filmen 'Oldboy' handler om en umiddelbart helt almindelig mand, Joe Doucett, tages til fange og holdes indespærret på noget, der ligner et hotelværelse i 20 år uden kontakt til omverdenen. Da han en dag slippes ud, har Joe kun én mission i livet: at finde ud af hvem der lukkede ham inde, hvorfor de gjorde det og derefter slå dem ihjel så hårdt som muligt.

Historien i ’Oldboy’ har fået masser af ben at gå på gennem tiden. Først var den en japansk
manga-tegneserie. Så blev den en succesrig sydkoreansk film. Og nu er den så blevet til en amerikansk film. 

Josh Brolin har den bærende hovedrolle som den hævngerrige Joe Doucett. Dermed fortsætter han sin stribe af macho-mandige roller, ligesom han fortsætter at samarbejde med nogle af USAs mest anerkendte og stilsættende instruktører. Han har modtaget instruktion fra såvel Oliver Stone som Coen-brødrene, og nu er turen kommet til Spike Lee.

Instruktøren har en original, hårdhændet stil som filmskaber, og selvom ’Oldboy’ har været fortalt før, skal han nok sørge for at gøre filmen til sin egen.

Det skal også understreges, at ’Oldboy’ absolut ikke er for børn. Der er både ekstrem vold og ekstreme temaer på menuen. Rollelisten fyldes ud af Elizabeth Olsen, Samuel L. Jackson og Michael (ham den unge fra ’The Sopranos’) Imperioli i hver deres birolle.

Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.