Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Om heste og mænd

Mit kongerige for en (islandsk) hest Læs mere
2014
Komedie
81 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Om heste og mænd' foregår i et lille islandsk samfund, hvor kærligheden mellem mand og hest er løbet fuldstændigt løbsk. Der er fx parret Kolbeinn og Solveig.

De elsker hinanden, men Kolbein er bare lidt mere forelsket i sin prisvindende hest Grana, der samtidig kun har øje for hingsten Brunn. Og så er der hesten Jarpur, der nærer varme følelser for sin alkoholiske ejer Vernhardur, mens Vernhardurs fiskerven Gengis er vild med heste som Jarpur… og sådan fortsætter relationerne, der i bund og grund kun kan gå grueligt galt. 

Den islandske komedie ’Of Horses and Men’ vandt Politikens publikumspris på dette års PIX Filmfestival - og ikke uden grund. Filmen er proppet med kulsort humor og byder på et meget alternativt kig på de menneskelige elementer i heste og vice versa. Og som om dette ikke var nok, opleves de mange absurde skæbner og kærlighedsintriger gennem hestenes øjne. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.