Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

På nært hold

Den sidste henrettelse Læs mere
2022
Drama
116 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster Grand Hjemmebio SF Anytime

Den tyske film 'På nært hold' (The Last Execution) foregår i Østberlin, 1981.

Den ambitiøse forsker, Franz, rekrutteres af statens sikkerhedstjeneste og sendes på hemmelig opgave i Vesttyskland. Han tager opgaven til sig med stolthed og gå-på-mod, men begynder efterhånden at betvivle statens værdier og missionens moralske præmis.

Hans åbenmundede kritiske holdning til systemet begynder langsomt at skabe problemer for ham og han risikerer at blive dømt for landsforræderi.

Dertil kommer han og hans livs kærlighed på den ultimative prøve, er kærligheden stærkere end staten og frygten for de fatale konsekvenser? 

Filmen er baseret på den sande historie om den sidste henrettelse i det tidligere Østtyskland og er et gribende historisk drama instrueret af Franziska Stünkel. En autentisk skildring af den barske virkelighed der herskede under DDR-styret og dennes ødelæggende indvirkning på individet.

Ligesom film som De andres liv og Værk uden skaber, lader 'På nært hold' sig influere af virkelige menneskers dilemmaer, prøvelser og sorg under tiden i DDR. 

Rating star
5.4
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.