Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Paradis Håb

Ulrich Seidl afslutter sin trilogi Læs mere
2013
Drama
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Dramaet 'Paradis Håb' er tredje og sidste del af Ulrich Seidls trilogi, der også består af Paradis Kærlighed og Paradis Tro.

Melanie er en 13-årig usikker og noget overvægtig pige, der mod sin vilje bliver sendt på sommerlejr for at tabe sig. Hun modtages på institutionen, der er placeret isoleret et sted i et østrigsk bjergområde i et sterilt og farveløst miljø.

Trods en streng militær disciplin, overvågning og afstraffelse for at træde ved siden af, får Melanie hurtigt nye venner, der heller ikke viser mindste tegn på motivation for et vægttab. De fester igennem på værelserne, ryger smøger og sniger sig i køkkenet om natten for at hente øl og chips. En dag går det så vidt, at Melanie forelsker sig hovedkulds i den 40 år ældre lejrlæge.

Paradis Kærlighed (2012) fulgte vi Teresa, der var taget på kærlighedsjagt i det kenyanske ferieparadis. I Paradis Tro er hendes datter, Melanie, centrum for begivenhederne.

Den tredje og sidste del af Seidls trilogi går ligesom de to første film efter at provokere sit publikum med sort humor og en tragisk-komisk fortælleteknik. Denne gang er det den svære unge kærlighed, Seidl stiller skarpt på, og som de to foregående film kan 'Paradis Håb' også ses selvstændigt.

Rating star
2.2
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.