Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Paranoia

Lad spillet begynde Læs mere
2013
Thriller
110 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Viaplay

Thrilleren 'Paranoia' handler om Adam Cassidy, der har talentet, udseendet og verden liggende for sine fødder. Der mangler kun én ting. Drømmejobbet.

Da han pludseligt ansættes i en prestigefyldt og moralsk udfordret stilling inden for højteknologisk udvikling, er mulighederne uendelige, men medaljens bagside viser sig hurtigt at være grimmere end først antaget.

Adams chef rivaliserer indædt med sin værste konkurrent, den ligeledes magtfulde Nicholas Wyatt, og den unge mand bliver ufrivilligt en afgørende brik i en verden af industrispionage og livsfarlige relationer.

Hvis plottet er hørt et par gange før, kompenseres der til gengæld rigeligt på skuespillerfronten. Liam Hemsworth fra Hunger Games-serien har hovedrollen, imens de to konkurrerende milliardærer spilles af Harrison Ford og Gary Oldman, der genforenes for første gang siden Air Force One fra 1997.

'Paranoia' er instrueret af Robert Luketic (21, Legally Blonde), og romanen bag filmen er skrevet af Joseph Finder. Han har tidligere fået filmatiseret romanen 'High Crimes' (2002), som havde Ashley Judd og Morgan Freeman på rollelisten.

 

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.