Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Paranormal Activity: The Marked Ones

Paranormal Activity 4½ Læs mere
2014
Gyser
84 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I filmen 'Paranormal Activity: The Marked Ones' holder en flok unge mennesker ført an af Jesse fest i en lejlighed i Californien, men finder senere ud af, at en ældre dame er død i lejligheden nedenunder.

De beslutter sig for at undersøge sagen nærmere, og med hjemmevideokameraet tændt begiver de sig ind i boligen. Her finder de en masse mystiske sager, blandt andet de manglende bånd fra ’Paranormal Activity 3’.

Kort tid efter finder Jesse noget, der minder om et bid på sin arm, og han begynder langsomt at føle, at han forfølges af skumle kræfter.

Den første Paranormal Activity-film landede med et brag tilbage i 2007. Sjældent havde en så billig film (ca. 75.000 kr.) indspillet 1 mia. kr. på verdensplan. Film der gør sådan noget bliver til ustoppelige fænomener. Der er som oftest gode, gamle spøgelser og dæmoner på spil i disse film, så folk med svage nerver bør stadig træde varsomt.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.