Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Paterson

Poetisk buschauffør Læs mere
2017
Drama
118 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Grand Hjemmebio Amazon Prime

I det stille hverdagsdrama ’Paterson’ deler buschaufføren Paterson navn med byen, han bor i. Her lever han et rutinepræget, men lykkeligt liv.

Hver dag står han op, tager på arbejde og kommer hjem til sin kunstneriske kone, der kontinuerligt finder på nye fremtidsdrømme og maler sort/hvide mønstre på de fleste ting i deres hjem.

Paterson har altid sin lille, sorte notesbog med sig, og i den skriver han små, men vægtige digte om livets detaljer, der materialiserer sig som tekst på lærredet.

Adam Driver, der spiller den fåmælte hovedrolle, fik sit kommercielle gennembrud i rollen som Kylo Ren i Star Wars: The Force Awakens, men han har medvirket i flere indie-film, heriblandt While We’re Young.

Instruktøren Jim Jarmusch er kendt for sine stille dramaer, der fokuserer på stemningen og karaktererne fremfor plotudviklingen. ’Paterson’ er ingen undtagelse. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
5.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.