Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

A Perfect Day

Rebelske hjælpearbejdere Læs mere
2016
Drama
106 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio Viaplay Rent & Buy

'A Perfect Day' foregår på Balkan i 1995, hvor krigen er ved at nå sin afslutning. Her forsøger en gruppe nødhjælpsarbejdere at fjerne en død og svært overvægtig mand fra en brønd, så landsbyen kan få rent drikkevand.

Den tilsyneladende lette opgave viser sig dog at være sværere end forventet, da de hverken har reb eller særlig meget tid, før vandet bliver forgiftet, og samtidig bliver FN-medarbejderne konstant forsinket af et ekstremt forkvaklet bureaukrati.

Filmen 'A Perfect Day' er baseret på Paula Farias roman 'Dejarse Llover' og er på trods af sit alvorlige emne en absurd komedie, hvis sorte humor minder om Robert Altmans klassiker 'M.A.S.H.' fra 1970.

Spanske Fernando León de Aranoa har instrueret filmen, der har en stjernespækket rolleliste bestående af bl.a. Benicio Del ToroTim Robbins og Olga Kurylenko. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.