Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Pig

Nicolas Cage som trøffeljæger Læs mere
2022
Drama
92 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Filmen 'Pig' handler om eneboeren Rob, der lever et roligt liv væk fra storbyen i en lille hytte omkranset af Oregons store skove. Her ernærer han sig - med hjælp fra sin trøffelgris - af at sælge de eftertragtede underjordiske svampe til folk fra byen.

En nat ændrer Robs liv sig dog radikalt, da hans dør i mulm og mørke sparkes ind. Hans elskede gris bliver stjålet og han selv bliver slået ud.

Morgenen efter går Rob nu på en fokuseret jagt efter gerningsmændene, så han kan få sin gris igen og herved også opretholde sit levebrød. Med på rejsen får han selskab af den unge trøffelhandler Amir.

Den umage duo kører nu til storbyen Portland, hvor Rob må trække på gamle kontakter fra sin fortid, som han nu tvinges til at konfrontere og se i øjnene.

'Pig' er i høj grad et karakterbåret drama med fokus på den martrede Rob og hans indre og ydre rejse, hvor temaer som fortid, afsavn, sorg, kærlighed og familie er i spil.

Nicolas Cage spiller den mutte Rob, hvilket er en præstation, der har fået stor kritikerros på samme måde som også filmen har klaret sig godt på bl.a. diverse filmfestivaler. 'Pig' er desuden i skrivende stund skuespillerens højest ratede film på Rotten Tomatoes.

Den Oscar-vindende skuespiller har man tidligere kunnet opleve i dramatisk intense roller i bl.a. Leaving Las Vegas, Orkidétyven, Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans og Joe. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.1
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.