Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Polisse

Realistisk fransk drama Læs mere
2011
Drama
129 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

'Polisse' handler om den særlige politienhed til beskyttelse af børn, og deres arbejde i dagligdagen kryber ofte helt tæt på politifolkenes eget følelsesliv.

Overgreb efterforskes, mistænkte anholdes og afhøres, og velplanlagte politiaktioner skal afsløre og på sigt forhindre menneskesmuglere og ulovlig indvandring samt forældre i at udnytte deres børn i at stjæle uden at kunne blive stillet til ansvar for deres handlinger. Samtidig skal børnene i vid udstrækning skånes og stilles et humant liv i udsigt.

Betjentene kender skyggesiderne, men må forsøge at leve med de syn, der hver eneste dag møder dem og de beslutninger, de kontinuerligt må træffe. Vigtigst af alt må det ikke influere på deres eget privatliv.

Det franske indenrigsministerium har pålagt en fotograf den opgave at dokumentere enhedens arbejde, og hun står overfor at skulle vænne sig til den helt specielle jargon, der hersker i det rå arbejdsmiljø, ligesom enheden må finde sig i at blive set over skulderen. Også når det ikke går helt smukt for sig.

'Polisse' vandt Jury-prisen ved filmfestivalen i Cannes.

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.