Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Pompeji

Gladiatorer, vulkanudbrud og sixpacks Læs mere
2014
Action
105 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster HBO Max

Filmen 'Pompeji' handler om Milo (Kit Harington), der er en tidligere slave fra England, som nu er blevet gladiator i den romerske by Pompeji. Han forelsker sig i den smukke Cassia (Emily Browning), som er datter af en rigmand og ufrivilligt forlovet til en korrupt romersk senator.

Men byen ligger for foden af vulkanen Vesuv, og den går uden varsel i udbrud. Lava, sten og aske begynder at regne ned over byen, og bygninger smuldrer, mens jorden skælver. Milo må kæmpe sig gennem de panikfyldte gader for at redde sin elskede Cassia og få dem væk, inden byen og dens indbyggere bliver begravet levende.

’Pompeji’ genskaber den legendariske naturkatastrofe, som begravede byerne Pompeji og Herculaneum og omkring 16.000 mennesker i år 79. Begivenheden er en oplagt ramme for en katastrofefilm, og det er da også en garvet action-instruktør, der har fået opgaven.

Paul W. S. Anderson har nemlig tidligere skrevet og produceret alle Resident Evil-filmene samt instrueret tre af dem. Hvis du føler, du kender Kit Harrington, der spiller hovedpersonen Milo, er det formentlig som Jon Snow i hit-serien ’Game of Thrones’, hvor den unge skuespiller har opbygget erfaring med sværdkamp. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.