Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Praktikanten

Robert De Niro som praktikant Læs mere
2015
Komedie
121 min
Kan streames på
HBO Max SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

I filmen 'Praktikanten' lever Ben Whitaker et stille liv som pensioneret enkemand. Den 70-årige newyorker er hverken ensom eller trist, men alligevel mangler der noget i tilværelsen efter et langt arbejdsliv og et mangeårigt ægteskab.

Bens gåpåmod er stadig intakt, og da et succesfuldt modefirma har brug for en seniorpraktikant, søger han stillingen.

Få dage senere har han første arbejdsdag på et hypermoderne kontor, hvor gennemsnitsalderen er omkring de 30, og hvor filterkaffe er et interessant kuriosum fra fortiden. Ben lader sig ikke slå ud, og på kort tid vinder han respekt fra sine nærmeste kolleger. Det viser sig til gengæld at være en langt større opgave at imponere kvinden, der er selskabets direktør og skaber.

Ved første øjekast kan ’Praktikanten’ ligne en omvendt udgave af komedien 'The Devil Wears Prada', hvor Meryl Streep spillede en særdeles urimelig chef overfor Anne Hathaway i rollen som den udfordrede assistent. Nu er Hathaway placeret i chefrollen, men her stopper sammenligningen, da modefirmaets øverste chef i dette tilfælde er en yderst sympatisk kvinde, der blot forsøger at få familielivet og karrieren til at hænge sammen.

'Praktikanten' skal derfor ikke ses som en ætsende komedie om urimelige chefer, men som en fortælling om forholdet mellem en ung idealist og en erfaren menneskekender. Sidstnævnte spilles af Robert De Niro i en rolle, der kan minde om James Stewart i klassiske komedier af Frank Capra. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.