Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Pride

Britisk komedie med Bill Nighy Læs mere
2015
Komedie
119 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster C More

Filmen ’Pride’ fortæller den sande historie om to umage grupper, der finder sammen i Wales under den britiske minearbejder-strejke i 1984.

En gruppe homoseksuelle aktivister fra London kan relatere til minearbejdernes kamp, så de beslutter sig for at samle penge ind til deres sag og de familier, der er påvirket af strejken.

Aktivisterne opretter støtte-organisationen LGSM (Lesbians and Gays Support the Miners), men minearbejdernes talsmænd er modvillige overfor donationerne af frygt for negativ omtale. London-aktivisterne beslutter sig derfor for at besøge den lille mineby og donere pengene personligt - fra en minoritet til en anden.

Emnet er seriøst, men instruktøren Matthew Warchus har valgt en let og humoristisk tone, der leder tankerne hen på film som The Full Monty fra 1997. 'Pride' handler om fordomme, respekt og venskab, men først og fremmest om solidaritet.

Rollelisten byder på velkendte ansigter som Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic WestPaddy Considine og Andrew Scott i selskab med nye talenter. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.