Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

P.S. I Love You

Romantisk komediedrama Læs mere
2008
Drama
127 min
Kan streames på
SF Anytime Amazon Prime Blockbuster Viaplay

'P.S., I Love You' starter med Holly og Gerry der er nygifte og lykkelige! De har gode jobs, gode venner og en lækker lejlighed. Men pludselig går det galt, da Gerry efter kort tids sygdom dør og Holly står alene tilbage.

Den eneste person der kunne hjælpe hende er nu væk. Det viser sig dog at Gerry har gjort sit hjemmearbejde. På sin 30 års fødselsdag får hun en besked fra Gerry i form af en stor fødselsdagskage og en båndoptagelse.

Det viser sig at Gerry har skrevet 10 breve der skal hjælpe Holly videre, og de kommer til hende over et år.

Første besked beordrer hende til at tage veninderne med i byen, feste og fejre sig selv. De næste breve sørger for at Holly får mange udfordringer og måske finder kærligheden igen.

'P.S., I Love You' er en hjertevarm og romantisk komedie baseret på bestselleren af samme navn, som er skrevet af Cecelia Ahern.

I hovedrollerne ses den dobbelte Oscarvinder Hilary Swank (Millon Dollar Baby, Boys Don’t Cry) og den nye superstar Gerard Butler (300, Phantom of the Opera).

 

Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.