Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Red Sparrow

From Russia with love Læs mere
2018
Thriller
139 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Disney+ Rakuten TV

I spion-thrilleren 'Red Sparrow' følger man ballerinaen Dominika Egorova. Hun kommer imidlertid ud for en brutal ulykke, hvilket betyder, at hun bliver nødt til at indstille sin karriere som danserinde.

Det bliver starten på et helt nyt liv for den russiske kvinde. Hun siger nemlig nu ja til at blive del af en hemmelig efterretningstjeneste for økonomisk at kunne opretholde et liv for sin syge mor.

Således starter hun den hårde træning i at blive en såkaldt ’sparrow’ - en spion, der er mester udi manipulation og fysisk forførelse.

Dominika havner på den måde midt i den kolde krig mellem Rusland og USA, hvor en amerikansk CIA-agent kommer til at spille en afgørende rolle på en farlig mission. For hvem kan hun egentlig stole på?

'Red Sparrow' har Jennifer Lawrence i hovedrollen som den forførende spion, og hun genforenes med instruktøren Francis Lawrence, der også stod bag de sidste tre The Hunger Games-film. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.