Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Rosemarie og gartnerens hemmelighed

Jagten på den perfekte familie Læs mere
2016
Drama
95 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I det norske drama ’Rosemarie og gartnerens hemmelighed’ finder journalisten Unn Tove et efterladt spædbarn på et toilet under sit eget bryllup.

Hun afleverer barnet til myndighederne, og 16 år senere bliver Unn Tove opsøgt af Rosemarie, der er opsat på at finde sine biologiske forældre.

Reporteren siger ja til opgaven, og sammen bliver de indblandet i en gammel fortælling, der afslører en mor med en stor hemmelighed.

Svenske Tuva Novotny er efterhånden et velkendt ansigt i danske film, og senest kunne skuespillerinden opleves i Krigen. ’Rosemarie og gartnerens hemmelighed’ er dog norsk, men det er ikke noget problem for Novotny, der taler flydende svensk, norsk, dansk og tjekkisk. Titelkarakteren bliver spillet af Ruby Dagnall, som medvirker i den tredje sæson af den populære norske tv-serie 'Skam'.

Forsøget på at finde svar i fortiden er et populært tema i film, og kan bl.a. også opleves i Philomena, hvor en kvinde forsøger at komme i kontakt med sin søn. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.