Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Sagen Collini

En af de største juridiske skandaler Læs mere
2020
Krimi
123 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Blockbuster

Det tyske drama 'Sagen Collini' handler om Fabrizio Collini, der har arbejdet flittigt i over 30 år for en tysk bilproducent, før han dræbte en mand, tilsyneladende helt uden grund.

Sagen virker som et mareridt for den unge forsvarsadvokat Caspar Leinen. Han er personligt involveret, da offeret, den respekterede industrimand Jean-Baptiste Meyer, er bedstefar til hans gymnasiekæreste Johanna.

Leinens mordanklagede klient vil ikke tale med ham, og han står over for en modstander, der synes langt overlegen i den legendariske anklager professor Richard Mattinger.

Da Leinen alligevel beslutter at føre sagen, begynder han at afdække en af de største juridiske skandaler i Tyskland nogensinde, der strækker sig helt tilbage til 2. verdenskrig. Men hvor meget er han villig til at ofre for at afsløre sandheden?

'Sagen Collini' er bygget på den internationale bestseller-roman af Ferdinand von Schirach og har været en stor succes i de tyske biografer med 1 million solgte billetter.

I rollen som Fabrizio Collini ses Franco Nero, der tidligere har spillet med i Django Unchained.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere krimier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.