Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Savages

De smukke vilde Læs mere
2012
Thriller
133 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Netflix

Thrilleren 'Savages' er en ny film af Oliver Stone.

Chon (Taylor Kitsch) og Ben (Aaron Johnson) - den ene en tidligere elitesoldat, den anden en moderne hippie - er bedste venner og lever et sorgløst luksusliv sammen med deres de facto fælles kæreste, Ophelia, (Blake Lively) i det sydlige Californien.

Hemmeligheden bag succesen er marihuana. Masser af marihuana og endda af den fineste opdrivelige kvalitet på den vestlige halvkugle, der dyrkes af Chon og Ben med den største nidkærhed og sælges til markedets højeste priser.

Kvalitet betaler sig, men da et mexicansk kartel, styret af narkodronningen Elena (Salma Hayek), vil have deres bid af kagen, starter en brutal magtkamp, der omdanner Chon, Ben og Ophelias uendelige ferie til et helvede, hvor velproduceret narko vejer langt tungere end menneskeliv.

'Savages' er baseret på Don Winslows krimi af samme navn og instrueret af Oliver Stone, der vender tilbage til thriller-genren for første gang siden 'U Turn' fra 1997.

De tre hovedroller spilles af unge Hollywood-stjerner i selskab med særdeles etablerede navne som Benicio Del Toro (Traffic), Salma Hayek (Desperado) og John Travolta (Pulp Fiction) - sidstnævnte i rollen som korrupt narkoagent.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.