Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sex and the City

Carrie, Samantha, Charlotte & Miranda på det store lærred Læs mere
2008
Komedie
146 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Max iTunes Viaplay Rent & Buy Blockbuster Rakuten TV

På med dine Manolo Blahniks og snup en cosmopolitan. De fire fantastiske New Yorker-kvinder, Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte er tilbage – nu på det store lærred. Spillefilmen 'Sex and the City' er baseret på den sensationelle successerie af samme navn – et af de mest omtalte tv-fænomener i nyere tid, der satte nye standarder for tv-underholdning med mening.

Filmen genoptager historien fire år efter seriens afslutning. Vi møder en mere moden Carrie Bradshaw i et fast kærlighedsforhold med Mr. Big (nu også kendt som John James Preston), og deres bryllupsplaner begynder at tage form. Den længe ventede begivenhed planlægges sammen med veninderne Samantha, Miranda og Charlotte, og det hele tegner lyst og lykkeligt. Men Carrie må pludseligt sande, at det virkelige liv ikke er som et eventyr.

Da serien sluttede, var der stadig mange uafklarede spørgsmål om fremtiden for de fire kvinder fra Manhattan. Filmen Sex and the City undersøger alt det, som har hængt i luften siden hitseriens sidste afsnit. Vil Carrie og Big endelig blive gift? Kan Samantha stille sig tilfreds med kun én mand? Bliver Charlotte nogensinde gravid? Kan Miranda og Steve leve lykkeligt sammen til deres dages ende?

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.