Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Short Term 12

Utilpassede unge Læs mere
2014
Drama
96 min
Kan streames på
SF Anytime

Dramaet 'Short Term 12' handler om Grace, som arbejder på et værested for utilpassede unge sammen med sin kollega og kæreste gennem mange år, Mason.

Parret, og de øvrige kolleger, kæmper dagligt for at hjælpe teenagere, hvis familiebaggrunde ofte er så traumatiske, at forsøgene på støtte synes nyttesløse. Grace bliver snart tvunget til at tage hele sin tilværelse op til revision, da hun bliver indhentet af sin egen dystre fortid.

Brie Larson er blevet rost af de internationale medier for hendes præstation som den handlekraftige, men samtidigt skrøbelige Grace. Larson er kendt fra succeskomedien 21 Jump Street, men det er med hovedrollen i 'Short Term 12', at skuespilleren for alvor viser sit talent.

Filmens realistiske og menneskelige skildring af værestedet og de utilpassede unge har kastet hele 31 festivalpriser af sig. Det er instruktør og manuskriptforfatter Destin Daniel Crettons blot anden spillefilm efter musikdramaet 'I Am Not a Hipster', og 'Short Term 12' er baseret på hans egen kortfilm af samme navn fra 2008. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.