Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sicario

Emily Blunt undercover Læs mere
2015
Thriller
121 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster NF+ Grand Hjemmebio HBO Max iTunes Amazon Prime Viaplay Rakuten TV

I thrilleren 'Sicario' kommer FBI-agenten Kate Macer på sporet af en magtfuld narkobaron, som har sine forretninger omkring den mexicanske grænse.

Idet sagen er for følsom til at være en almindelig FBI-mission, bliver hun overflyttet til en særlig enhed, der ikke skyr nogen midler i kampen for at finde frem til den lyssky bagmand.

Matt Graver, der står i spidsen for operationen, hemmeligholder stort set alle detaljer for den robuste, men forholdsvis uprøvede FBI-agent, og samtidig skal hun arbejde sammen med den mystiske indsatsleder Alejandro, der kender banderne lidt for godt. Jo dybere Kate graver i sagen, desto mere kommer hun i tvivl om, hvem der er de gode, og hvem der er fjenden. 

'Sicario' er en intens thriller i samme territorium som Traffic, og på samme måde som genreklassikeren Heat bruger filmen få men effektive action-scener til at understrege stemningen. Emily Blunt har allerede fået stor opmærksomhed på baggrund af sin komplekse hovedkarakter, men også Benicio Del Toro og Josh Brolin leverer mindeværdige præstationer. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.