Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Den stumme supersoldat Læs mere
2021
Action
121 min
Kan streames på
Amazon Prime Viaplay Rent & Buy iTunes Rakuten TV SF Anytime Blockbuster

Actionfilmen 'Snake Eyes: G.I. Joe Origins' er en spin-off fra G.I. Joe-serien med de tidligere film G.I. Joe: The Rise of Cobra og G.I. Joe: Retaliation.

Filmen fortæller oprindelseshistorien bag en af de mest populære karakterer, Snake Eyes, der er kendt som den stumme, sortklædte ninja i holdet af supersoldater.

Som ung bliver Snake Eyes optaget i den ældgamle japansk klan Arashikage, da han redder klanens arving. Ved ankomsten til Japan lærer Arashikage Snake Eyes ninjakrigerens kunst og giver ham samtidig noget, han har længtes efter: Et hjem.

Men Snake Eyes' ære og loyalitet sættes på prøve, da hemmeligheder fra hans fortid afsløres.

I rollen Snake Eyes ses Henry Golding, som er kendt fra sine roller i Crazy Rich Asians, Last Christmas og The Gentlemen.

'Snake Eyes: G.I. Joe Origins' er et selvstændigt kapitel i franchisen, der startede med legetøj og tegnefilm i 1980erne, og den indeholder ligeledes karakterer fra G.I. Joe som Storm Shadow, Scarlet og The Baroness.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.