Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Last Christmas

Julebutik og julehygge Læs mere
2019
Familie
103 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Den romantiske julefilm 'Last Christmas' handler om den unge kvinde Kate, hvis liv er kørt ud på et sidespor.

Kate arbejder for den julebesatte Santa i en helårs julebutik, men hun er slet ikke i julestemning denne december, efter hun sidste år blev alvorligt syg og var tæt på at dø.

Efter mange dårlige beslutninger og endnu en omgang tømmermænd møder Kate den positive Tom, som sender hende i en bedre retning, og alt håb er måske alligevel ikke ude for, at julestemningen også kan findes i år.

Emilia Clarke og Henry Golding, som tidligere har spillet med i romantiske film som Mig før dig og Crazy Rich Asians, ses i de to hovedroller.

Danske Peter Mygind er også at finde på rollelisten, mens Emma Thompson både er manuskriptforfatter og spiller Kates excentriske mor.

'Last Christmas' er baseret på julehittet af Wham!, og filmen byder på meget mere musik af bandet og George Michael. Instruktøren Paul Feig har tidligere stået bag komedier som Bridesmaids og Spy. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.