Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus

Buklerne finder et nyt hjem Læs mere
2023
Animation
81 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster SF Anytime Netflix Viaplay Rent & Buy

Familiefilmen 'Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus' er historien om tre små buklere, der begiver sig ud på en rejse for at finde et nyt hjem og redde deres stamme.

I filmen kan man møde de små skabninger, kaldt buklere, der bor hos Peddersen og Findus. De har brug for kaos for at trives, og lever i et skjulte, men kan lugtes en gang imellem.

Inden de flyttede ind hos Peddersen og Findus, boede de i en gammeldags og kaotisk landbutik. Her kunne de snuppe alt, hvad de havde brug for, og de levede lykkeligt ... indtil butiksejeren døde. Den nye ejer var et fanatisk ordensmenneske, der hadede små kryb.

Derfor begiver de sig ud på et udfordrende eventyr for at finde et nyt hjem.

Filmen er den nyeste i rækken af film om Peddersen og Findus, der blander animation med rigtige skuespillere. Instruktør Ali Samadi Ahadi har tidligere stået bag Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensindePeddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra og Peddersen & Findus: Den lille drillepind.

'Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus' vises med danske stemmer.

Rating star
2.5
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.