Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Peddersen & Findus - Den lille drillepind

Peddersen og Findus på nye eventyr Læs mere
2014
Familie
89 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Amazon Prime Blockbuster C More

Filmen 'Peddersen & Findus - Den lille drillepind' handler om opfinderen Peddersen bor i et rødt hus langt oppe i Sverige, hvor han hygger sig med at hugge brænde, fiske og passe sine høns.

En dag får han en kat, af sin nabo Beda, til at holde ham selskab. Katten får navnet Findus og viser sig at være en rigtig spilopmager. Findus kan endda tale, hvilket bliver starten på et umage venskab. Men da Peddersen går med til at passe sin nabos evigt galende hane, begynder den lille kat at føle sig udenfor.

De mindste kan være med, når den nye familiefilm over Sven Nordqvists børnebogsserie rammer biografen. 

Filmen er en blanding af realfilm og animation i stil med Garfield og Smølferne. Her er det katten Findus, der er animeret, mens hans bedste menneskeven, Peddersen, spilles af Ulrich Noethen med dansk stemme af Per Pallesen. ’Peddersen & Findus’ har fire animationsfilm bag sig, hvoraf den seneste, med undertitlen Glemligheder, fik dansk premiere i 2009. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.