Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sommersøndag

Franske forviklinger Læs mere
2014
Drama
91 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Sommersøndag' handler om Baptiste. Han er ikke vild med faste rammer. Derfor har han valgt at leve et omsvævende liv som lærervikar på trods af utallige tilbud om fastansættelse. Dette ændrer sig dog, da han møder den unge elev Mathias, der desperat mangler en faderfigur i sit liv.

Et umage venskab formes, og den voksne mand kører med drengen op langs kysten for at besøge hans festglade mor. Men mødet mellem Baptiste og den utilregnelige mor åbner op for mange kontroverser, og snart vælter skelletterne ud af skabet. 

Instruktøren bag den franske ’Sommersøndag’, Nicole Garcia, er selv tidligere skuespillerinde og har bl.a. medvirket i ’Min onkel fra Amerika’ fra 1980.

Det aktuelle drama er Garcias syvende spillefilm som instruktør og minder tematisk om film som ’Min søn’ (2006) og ’Drengen med cyklen’ (2011). Pierre Rochefort, der spiller Baptiste, medvirkede også i Garcias ’Un balcon sur la mer’ fra 2010. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.