Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Sonic the Hedgehog 2

Det blå pindsvin fortsætter Læs mere
2022
Action
122 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Netflix

Filmen 'Sonic the Hedgehog 2' er fortsættelsen til Sonic the Hedgehog fra 2020, som var baseret på SEGA-spillene af samme navn med det blå, lynhurtige pindsvin.

I denne nye film har Sonic slået sig ned i Green Hill, hvor han vil bevise, at han er en ægte helt. Men snart vender Dr. Robotnik tilbage sammen med sin nye håndlanger Knuckles.

Den gemene Robotnik leder efter en smaragd, der kan udslette civilisationer og føre hans onde planer ud i livet.

Sammen med sin makker, den tohalede ræv Tails, drager Sonic derfor ud på et jordomspændende eventyr for at finde smaragden før Robotnik og hans håndlangere.

'Sonic the Hedgehog 2' har igen James Marsden, Jim Carrey og Tika Sumpter på rollelisten, mens Ben Schwarz atter lægger stemme til det hurtigløbende pindsvin.

Sonic the Hedgehog så første gang lyset i et spil til konsollen SEGA Mega Drive (i USA: Genesis) i 1991, og han blev hurtigt ophøjet som spilfabrikantens svar på Nintendos maskot Super Mario. Karakteren har siden optrådt i adskillige spil, tegnefilm og endelig i 2020 i den vellykkede og populære biograffilm. 

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.