Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Spider-Man

2002
Adventure
121 min
Kan streames på
Netflix SF Anytime Blockbuster Rakuten TV HBO Max Viaplay

I superheltefilmen 'Spider-Man' er Peter Parker forældreløs og opvokset i Queens, New York hos sin elskede tante May og onkel Ben. Peter er en helt almindelig ung fyr, der studerer og desuden arbejder som fotograf på skolebladet – og så hænger han ud med Harry og er lun på den smukke Mary Jane.

På en skoleudflugt til et forskningslaboratorium bides Peter af en genetisk muteret edderkop og inden længe oplever han, at han har fået superevner.

Han er stærk, smidig og ikke mindst hurtig som en edderkop og så har han fået denne hér sjette sans, der kan fornemme farer, før de opstår. Peter lærer hurtigt at tjene penge på sin forvandling, men da han rammes af en enorm og uretfærdig sorg, begynder han i stedet at bruge alle sine mange kræfter på at bekæmpe forbrydelser og uretfærdighed, og Peters mantra er han elskede onkels vise ord: Med stor styrke følger et stort ansvar.

'Spider-Man' er den første film i Sam Raimis trilogi.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.