Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Spionen fra U.N.C.L.E.

Agenter af den gamle skole Læs mere
2015
Action
116 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Netflix Viaplay

Filmen 'Spionen fra U.N.C.L.E.' foregår 1963. Den kolde krig er på sit højeste, og forholdet mellem USA og Sovjetunionen er mildest talt kritisk.

Da den amerikanske CIA-agent, Napoleon Solo, hjælper datteren af en eks-nazist ud af Østberlin, sker det for næsen af den russiske KGB-agent, Illya Kuryakin.

Til begges store overraskelse krydses deres veje igen, da spionerne må arbejde sammen for at forhindre en kriminel organisation i at bygge deres egen atombombe. Samarbejde, god stil og snilde skal nu sikre verdensfreden.

Tv-serien 'The Man from U.N.C.L.E.' blev vist på amerikansk fjernsyn i årene 1964 til 1968, hvor den nåede op på 105 episoder. Plottet, hvor en amerikaner og en russer må arbejde sammen for at forhindre den totale katastrofe, ramte lige ned i samtidens kolde krig og blev et symbol på samhørighed mellem stormagterne.

Serien blev ikke vist i Danmark. I stedet fik otte spillefilm, der var sammenklippede dobbeltepisoder, dansk biografpremiere.

Nu, 50 år senere, genoplives agentserien med to af Hollywoods pæneste skuespillere i hovedrollen.

Henry Cavill, alias Superman i Man of Steel, indtager rollen som Napoleon Solo, mens Armie Hammer fra The Social Network har rollen som russiske Illya.

'Spionen fra U.N.C.L.E.' er instrueret af Guy Ritchie, som tidligere har stået bag Sherlock Holmes. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.