Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Into the Storm

Stormfulde hjemmevideoer Læs mere
2014
Thriller
89 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV HBO Nordic

Filmen 'Into the Storm' begynder i den lille amerikanske by Silverton, der en dag bliver ramt af en tornadostorm af hidtil usete proportioner. Pludselig ligger hele byens skæbne i hænderne på de uberegnelige og livsfarlige hvirvelstorme, og stormjægere forudsiger, at man endnu ikke har set det værste.

De fleste beboere søger ly for den voldsomme vind, og de massive objekter der kastes omkring, men tre grupper vover sig ud i stormen: Et professionelt dokumentarhold, to dumdristige bonderøve og skoleinspektøren Gary, som skal redde sin søn, der er fanget i en sammenstyrtet bygning.

Alle har videokameraer med, som filmer den masseødelæggende storm, der raser omkring dem. Katastrofefilmen er fortalt via ”ægte” optagelser, og hermed blander filmen de adrenalinpumpede begivenheder med found footage-genren, som man ellers oftest ser i gyserfilm som ’The Blair Witch Project’ (1999) og Paranormal Activityserien (2007-2014).

Richard Armitage, bedst kendt som Thorin Oakenshield i Hobbittenfilmene, spiller den modige far, mens Sarah Wayne Callies fra TV-serien ’The Walking Dead’ (2010-) gør ham selskab som stormekspert. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.