Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Suicide Squad

Dårligt selskab Læs mere
2016
Action
123 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay Viaplay Rent & Buy

I 'Suicide Squad' står sikkerhedschefen Amanda Waller med et voldsomt problem, da et ondskabsfuldt væsen truer.

Derfor har hun kun ét valg: At samle verdens mest frygtede superskurke, armere dem med militærets vildeste våben og sende dem efter fjenden.

Men planen er naturligvis forbundet med stor risiko, og Rick Flag, Harley Quinn, Deadshot, Killer Croc, Katana, Captain Boomerang, El Diablo og Enchantress er så langt fra de oplagte verdensfrelsere, som man kunne forestille sig.

Actionfilmen 'Suicide Squad' er baseret på tegneserien af same navn, der indeholder nogle af Batmans værste modstandere. Forlægget, der er udgivet af DC Comics, så første gang dagens lys i 1959, men fik en opdatering i 1987, hvor flere af holdets nuværende medlemmer blev tilføjet.

Oscar-vinderen Jared Leto er den nyeste inkarnation af Jokeren, der tidligere er blevet spillet af bl.a. Jack Nicholson og Heath Ledger, og som klovnens kvindelige modstykke ses Margot Robbie fra The Wolf of Wall Street.

'Suicide Squad', der åbnede med 135,1 mio. dollars i USA, er Will Smiths største kommercielle succes i de seneste år. (Copyright: kino.dk)

Rating star
2.8
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.