Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Teenage Mutant Ninja Turtles

Cowabunga! Læs mere
2014
Action
101 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Google Play Viaplay Blockbuster Rakuten TV HBO Nordic

Filmen 'Teenage Mutant Ninja Turtles' foregår i New York, hvor forbrydelser og frygt kaster en mørk skygge over. Byen har brug for helte, og da reporteren April O’Neil bliver ufrivilligt involveret i en gidseltagning, bliver hun reddet af en gruppe mystiske væsener, der viser sig at være kamptrænede, talende skildpadder.

Sammen med sin kameramand, Vern Fenwick, indleder hun et samarbejde med de usædvanlige redningsmænd fra kloakken. Jagten på superskurken Shredder, der holder både politi og politikere i et jerngreb, kan nu begynde. 

Kombinationen af skildpadder, italienske renæssancemalere og martial arts kom første gang til verden som en tegneserie i 1984 på forlaget Mirage Studios, der blev grundlagt af Turtles-skaberne Kevin Eastman og Peter Laird.

Tre år senere blev figurerne til legetøj og en animeret tv-serie på 193 afsnit, og i 1990 fik den første af tre spillefilm premiere. Siden er det blevet til talrige computerspil, merchandise, en række nye tv-serier og en animeret biograffilm i 2007.

Nu vender de pizzaelskende mutanter, med en forkærlighed for surferslang, tilbage til det store lærred med Megan Fox (Transformers) som den handlekraftige April O’Neil. Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans) har instrueret, og filmen er produceret af Michael Bay (Armageddon). (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.