Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Their Finest Hour

Britisk drama af Lone Scherfig Læs mere
2017
Komedie
117 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio Amazon Prime HBO Max

I det romantiske komediedrama ‘Their Finest Hour’ møder vi den unge og uerfarne manuskriptforfatter Catrin Cole, der bliver hyret af et britisk ministerium til at skrive en patriotisk film.

Mens nazisterne bomber London, tager Catrin sammen med sin kollega Buckley og resten af filmholdet til en engelsk havneby, hvor filmen skal indspilles.

Under produktionen kommer virkeligheden og ministeriet gang på gang i vejen, mens de to manuskriptforfattere passioneret kæmper for at færdiggøre deres film. Samtidig blomstrer venskabet mellem de to kolleger.

’Their Finest Hour’ er instrueret af danske Lone Scherfig, og det er hendes fjerde engelske film på stribe. Hun slog igennem med den danske Dogme-succes Italiensk for begyndere tilbage i 2000 og har siden gjort karriere i britisk film, der toppede i 2009 med den Oscar-nominerede An Education. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.