Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Titane

Unik og grænseoverskridende Læs mere
2021
Thriller
109 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'Titane' handler om danseren Alexia. Hun bærer på et traume fra barndommen og er da heller ikke nogen helt almindelig ung kvinde.

For udover at danse i sensuel forening med flammemalede biler, myrder Alexia også tilfældige mennesker, som hun møder på sin vej i natten.

Det er kort fortalt det rå udgangspunktet for en film, der dog er langt fra er en gængs seriemorderfilm. Faktisk rigtig langt fra.

Det er nemlig ikke til at forudse, i hvilken retning den vilde fortælling bugter sig hen. Filmen tager således på grænseoverskridende og grotesk vis også livtag med en række universelle tematikker. Bl.a. netop traumer, videre til både sorg, afsavn og sex.

'Titane' vandt den prestigefulde Guldpalme på filmfestivalen i Cannes i 2021, hvor instruktøren og manuskriptforfatteren Julia Ducournaus forrige film Raw fra 2016 også blev velmodtaget. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.