Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Transformers: The Last Knight

5. omgang Læs mere
2017
Action
149 min
Kan streames på
Google Play Viaplay Rent & Buy SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Netflix Amazon Prime

Actionfilmen 'Transformers: The Last Knight' (Transformers 5) er efterfølgeren til Transformers: Age of Extinction.

Optimus Prime er forsvundet, og som følge heraf, er mennesker og de resterende Transformers i krig med hinanden. Svaret på befolkningens overlevelse er begravet i fortidens hemmeligheder og i den ukendte historie om tilstedeværelsen af kæmperobotterne fra rummet.

Ansvaret for at redde verdenen falder på skuldrene af en usædvanlig alliance. Samtidig vender Optimus Prime tilbage, og han er ikke den samme...

'Transformers: The Last Knight' er den femte film i den uhyrligt indbringende action-serie, der er baseret på Hasbros legetøjskollektion fra 1980erne. Filmen skiller sig ud fra de tidligere kapitler ved at komme endnu tættere på robotternes episke oprindelse, og der er flere historiske nedslag til bl.a. sagnet om Kong Arthur.

Men som altid, når Michael Bay står bag kameraet, er der ligeledes non-stop action, utallige eksplosioner og robotter i slowmotion til fans af genren. Og skulle man ønske mere, er der ikke færre end 14 flere film på vej.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.