Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Trial of the Chicago 7

Stjernespækket retsalsdrama Læs mere
2020
Drama
129 min
Kan streames på
Netflix

Filmen 'The Trial of the Chicago 7' er et historisk drama om retsagen oven på de voldsomme optøjer ved Demokraternes landsmøde i 1968.

Efter de fredelige protester imod krigen i Vietnam udvikler sig til blodige sammenstød med politiet og Nationalgarden, hiver staten efterfølgende organisatorerne i retten med det formål at sende dem i fængsel. 

Otte mænd er under tiltale. De er enige i kampen imod Vietnamkrigen, men deruodver vidt forskellige og uenige om, hvordan et oprør bør gribes an. Nu må de stå sammen i hvad der blev et af de mest notoriske retsager i amerikansk historie.

Aaron Sorkin (The Social NetworkA Few Good Men, 'The West Wing') er tilbage som instruktør i et drama, der allerede er på tale til at blive et af årets store Oscar-film med en overdådig rolleliste.

Her ses bl.a. Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, Yahya Abdul-Mateen II, Mark Rylance og Joseph Gordon-Levitt. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.