Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Und Morgen Die Ganze Welt

Protest imod neo-nazismen Læs mere
2021
Krimi
111 min
Kan streames på
SF Anytime Grand Hjemmebio Blockbuster

I den tyske film 'Und Morgen Die Ganze Welt' trækker instruktøren Julia von Heinz på egne erfaringer, der tager os bag facaden i den yderste venstrefløjs anti-fascistiske grupperinger.

Tyskland oplever en række voldelige racistiske optøjer, og 20-årige Luisa er stålsat på at ville gøre en forskel. Hun flytter derfor ind i et kollektiv, der er en del af den anti-fascistiske politiske bevægelse "Antifa".

Men da Luisas første deltagelse ved en planlagt fredelig demonstration tager en voldsom drejning, melder tvivlen sig: Hvor går grænsen for, hvor langt man skal gå for sin sag? Tvivlen bliver ikke mindre, da hun møder den karismatiske fyr Alfa, der konstant presser på for mere og mere voldsomme aktioner mod neo-nazisterne.

'Und Morgen Die Genze Welt' var Tysklands kandidat til en Oscar-nominering i 2021, og instruktøren Julia von Heinz har selv været en del af Antifa, mens hun læste jura i Bonn.

Tidligere har film som Baader Meinhof Komplekset behandlet Tysklands historie udi politisk uro og socialistiske fraktioner.

Rating star
2.8
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere krimier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.