Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Undine

Moderne kærlighedsfabel Læs mere
2021
Drama
91 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio Rakuten TV

Den tyske film 'Undine' er en moderniseret version af den gamle kærlighedsfabel om vandnymfen Undine, der først kan blive menneske, når hun forelsker sig i en mand, men som må dræbe ham og vende tilbage til sit element, hvis han ikke er hende tro.

Undine arbejder som historiker på Berlins Humboldt-institut, mens hun prøver at holde fast i kæresten Johannes, som er ved at afsøge nye græsgange.

Da forholdet går i stykker, falder Undine bogstaveligt talt i armene på dykkeren Christoph under et knust akvarie. Kærligheden brænder i de våde elementer, men spørgsmålet er, om det er nok til holde Undine i live blandt menneskene.

'Undine' er instrueret af Christian Petzold, der modtog FIPRESCI-prisen på filmfestivalen i Berlin. Han er bedst kendt for værkerne BarbaraPhoenix og senest Transit, der, ligesom 'Undine', har Paula Beer og Franz Rogowski i hovedrollerne.

Rating star
2.6
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere fantasy-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.