Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Eternals

Marvels udødelige væsner Læs mere
2021
Action
157 min
Kan streames på
Disney+ Rakuten TV Blockbuster SF Anytime

Marvel-filmen 'Eternals' handler om de udødelige "De evige", som har været til stede på Jorden i tusindvis af år, hvor de både har fulgt og været med til at forme menneskehedens udvikling samt beskyttet den mod dødsensfarlige monstre, de såkaldte Deviants.

De kosmiske helte må dog i aktion igen efter adskillige år under radaren, da nye farlige Deviants truer Jordens eksistens. Heltene Sersi og Ikaris sætter sig nu for at samle alle Eternals, der ellers er spredt sig over hele kloden.

Det er første gang, vi møder de guddommelige superhelte i Marvels filmiske univers, der også tæller film som Iron Man, Captain America: The Winter Soldier og Avengers: Endgame. Mens Captain Marvel dog allerede har flirtet med de intergalatiske løjer.

Vi møder således her en række helt nye karakterer i MCU, som har hver deres unikke evner - lige fra at flyve til kunne duplicere sig selv og andre. Blandt skuespillerne ses store stjerner som Angelina Jolie, Salma Hayek og Richard Madden.

'Eternals' er film nummer 26 i rækken af MCU-film og er baseret på tegneserien The Eternals, der udkom første gang i 1976. Heltene er skabt af Jack Kirby, som bl.a. også har været med til at føde idéen til Captain America, Fantastic Four, X-Men, Thor, Hulk og Iron Man.

Superheltefilmen er instrueret af Chloé Zhao, der stod bag Oscar-vinderen Nomadland, som bl.a. tog den gyldne statuette hjem for Bedste film og Bedste instruktion. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.