Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Vådområder

Über-perverteret teenagepige Læs mere
2014
Drama
105 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'Vådområder' handler om tyske Helen, der er en excentrisk 18-årig kvinde, som kan lide at eksperimentere med stoffer, sin seksualitet og hygiejne. Det involverer bl.a. diverse grøntsager, offentlige toiletsæder og hæmorider.

Da hun en dag bliver indlagt på sygehuset, møder hun den mandlige sygeplejeske Robin. Han er der egentlig bare for at holde øje med hende, men de bliver rigtig glade for hinanden, da hun begynder at fortælle om sine eksperimenter, sin besværlige barndom og sit håb om at kunne føre sine fraskilte forældre sammen igen.

’Vådområder’ er ikke for de sarte! Man skal være klar til nærbilleder af diverse kropsvæsker og -åbninger, som vores hovedperson fortæller i begejstrede detaljer om.

Filmen bygger på Charlotte Roches kontroversielle roman fra 2008, som skabte en masse debat om, hvor grafisk man kan tillade sig at fremstille kroppen over for offentligheden.

Nogle mente, at hun kun skrev bogen for at provokere. Andre mente, at det var et stærkt, feministisk udtryk for, hvordan kvinder faktisk oplever deres egne kroppe, når andre ikke kigger. 

Den tyske film følger bogen meget nøje, så det må være op til den enkelte at bedømme, om den er for meget eller bare for sjov. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.