Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Valley of Love

Fransk drama med Gérard Depardieu Læs mere
2016
Drama
91 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes

I dramaet ’Valley of Love’ mødes Isabelle og Gerard på et afsides hotel i den californiske ørken, Death Valley.

Det tidligere ægtepar har ikke set hinanden i adskillige år, men begiver sig nu ud på en fælles mission som beskrevet af deres afdøde søn i et afskedsbrev.

I brevet står der, at sønnen vil vise sig for dem, hvis de besøger en række seværdigheder på specifikke tidspunkter. Selv om de begge forsøger at have en rationel tilgang til sønnens bud, begynder heden, blandet med sorgen, at have en mystisk og dragende effekt. 

Filmens omdrejningspunkt er sorgbehandlingen, der finder sted i de to hovedpersoners samtaler. Men der er også elementer af gådefuldhed at finde, som historien udfolder sig.

Isabelle Huppert og Gérard Depardieu spiller begge ”sig selv”, hvorfor de i filmen har deres egne navne og er skuespillere, mens historien er opdigtet. ’Valley of Love’ markerer første gang i 35 år, at de to skuespillere står overfor hinanden. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.